Viikon kuulumiset Nuortenpajalta!

Niin se on viikko vierähtänyt ja maa on saatu valkoiseksi. Myös Hyväntekeväisyys-huutokauppa saatu päätökseen onnistuneesti.

Seuraavaksi onkin edessä Joulu ja Nuortenpajan Pop Up-Joulumyymälä, josta voi käydä etsimässä joulumieltä ja joululahjoja! Myymälä on avoinna Ti 7.12- La 11.12 klo. 9-19. Nuoret ovat ahkeroineet innokkaana, jotta saadaan myymälä pullolleen tuotteita teitä varten.

Tiistaina kokoontui jälleen digiryhmä ja Tiituksen opastuksella nuoret pääsivät itse luomaan oman Kahoot-tietokilpailun ja tietenkin nuoret pääsivät ne myös itse pelaamaan ja kokeilemaan kuka on oikea tietäjä. Jälleen kerran mukavaa erilaista tekemistä nuorille!

 

Keskiviikkona kävimme nuorten kanssa viettämässä hengailu-päivää Pelikahvila Kurkossa, josta löytyy lautapelejä, tietokone- ja konsolipelejä ja pingispöytä. Oli ilo huomata kuinka nuoret rohkaistuivat kokeilemaan pelejä, vaikkei aiempaa kokemusta olisikaan ollut.

 

Perjantaina oli poikkeuksellinen päivä, kun harjoittelija Jonna pääsi ottamaan vetovastuun aamupalan teosta kahden nuoren kanssa ja sehän sujui oikein mainiosti. Nuoret olivat paremmin perillä keittiön asioista kuin Jonna ja voi sitä ilon määrää kun nuoret pääsivät ohjeistamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *