Pajamummo

Teimme esittelyn pajalla “pyörivästä” mummosta ja kerromme nyt teillekin hänestä.

Pajalla käy 2-3 kertaa viikossa vapaaehtoisena Päivi eli pajamummo. Pajamummo on käynyt usein Nuortenpajan PopUp myymälöissä ja ihastellut nuorten tekemiä tuotteita, keskusteli Kaisan kanssa siitä miten hänellä on liikaa vapaata aikaa, joten Kaisa ehdotti jos hän haluaisi aloittaa käymään nuortenpajalla pajamummona. Pajamummo oli positiivisesti yllättynyt Nuortenpajan toiminnasta ja kokee Nuortenpajan leppoisaksi ympäristöksi. Hän tekee Nuortenpajalla käsitöitä nuorten kanssa ja on jutteluseurana nuorille.

Päivi on ammatiltaan sairaanhoitaja ja on työskennellyt nuorten kanssa, viimeisimpänä hän on ollut psyykkarina yläkoulussa.

Pajamummo harrastaa käsitöitä, vesijuoksua ja lukemista, lempi ajanvietettä on puutarhanhoito ja hän on myös kiinnostunut historiasta, etenkin tutkimaan oman suvun taustoja. Vapaa-aikana päivi neuloo villasukkia diakoniatyölle yhdessä muiden kanssa.

Päivi on kotoisin Siilinjärveltä, Pöljältä ja muuttanut Varkauteen vuonna 2002. Päivi kertoo omasta nuoruudestaan avoimesti, hän on ollut nuorena partiossa ja jo 15 vuotiaana kesätöissä, hän on ollut myös maatalonemäntä.

Päivin mielestä hänen nuoruus on ollut turvallinen ja kokee nuoruutensa yksinkertaisempana kuin nykyajan nuorilla.

Ihanaa, että nuortenpajalla on oma mummo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *