Harjoittelija Jonnan viimeiset paja kuulumiset!

Niin ne viikot vain vierivät ja Jonnalla neljän viikon harjoittelu on tullut päätökseen. Paljon on neljässä viikossa ehtinyt tapahtua ja omenoita on tullut tuhansia kiloja. Kyllä täällä pajalla olisi viihtynyt vielä vaikka toisetkin neljä viikkoa! Oli mukava tutustua aivan ihaniin nuoriin ja päästä heidän kanssa tekemään monenlaisia juttuja.

VIetimme maanantaina pop up- päivän ja päivä oli oikein onnistunut. Asiakkaita kävi tasaiseen tahtiin iltaan saakka ja nuorten tekemät tuotteet menivät mukavasti kaupaksi. Eli nuorten tekemät “haamut” eivät ainakaan karkoittaneet asiakkaita pois.

Pop up myymälässä oli uutena tuotteena aivan ihanat isot lyhdyt ja niitä pajalla nuoret tekevätkin nyt oikein hyvään tahtiin. Nyt niihin on myös saatu nuortenpajan oma leima!

Maanantai oli muutenkin erikoinen päivä, sillä omenoita oli mennyt mehustajalle niin paljon että toiminta jouduttiin hetkellisesti keskeyttämään. Kuitenkin torstaina päästiin taas ottamaan omenoita vastaan ja ensi maanantainakin homma taas jatkuu! Mehujakin on lähtenyt asiakkaille mukavasti ja nuoret kirjoittelevat viestejä asiakkaille, jotta asiakkaat tietävät tulla hakemaan mehut.

Mitä ihmettä, pajalle kannettiin koivuja!  Mitä ne nuoret niistä tähän aikaan vuodesta oikein tekevät… Eiköhän sekin selvinne, viimeistään jouluna.

Mutta nyt Jonna kiittää kaikkia ja toivottaa mukavaa syksyn jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *