Hyväntekeväisyys-Huutokauppa ja harjoittelija Jonna!

Hellurei! 

Joku tovi on vierähtänyt edellisestä päivityksestä, jolloin Jonna kirjoitteli viimeistä päivitystään. Kuinka ollakaan Jonna on tullut jälleen harjoitteluun Nuortenpajalle ja on taas touhuamassa nuorten kanssa ja kirjoittamassa myös blogia.

Oli mukava taas palata tauon jälkeen tänne ja huomata miten huikea vilske täällä on ja mitä kaikkea uutta täällä tapahtuu. Esimerkkinä uusi digi-ryhmä, joka kokoontuu kerran viikossa. Jokaisella nuorella on mahdollisuus päästä opettelemaan erilaisia digitaitoja Tiitus Hopian opetuksessa. Aivan huikeaa!

Mutta sitten siihen tärkeimpään asiaan, johon tämän viikkoinen digiryhmä vahvasti liittyy.

Nuortenpaja järjestää Facebookissa hyväntekeväisyys- huutokaupan kotinsa menettäneiden hyväksi. Huutokaupan kaikki tuotto viedään Varkauden seurakunnan diakoniatyön kautta kotinsa menettäneille.  Tänään on julkaistu Nuortenpaja Varkaus Facebook sivulle huutokauppa, jonka tarkoituksena on auttaa kotinsa menettäneitä varkauden yritysten kanssa. Nuortenpajan lisäksi huutokaupassa on mukana Nurkkalan tila, Sepon Lihatori, Harri´s Food Factory sekä Virtasen Pulla-Puoti.

Olemme digiryhmän kanssa kuvanneet huutokaupattavat tuotteet, jotka on lisätty Facebook julkaisun alle, jonne jokainen voi käydä tarjoamassa haluamastaan tuotteesta! Huutokauppa päättyy To 25.11.2021 klo 10.00. Nyt vaan jokainen Facebookiin Nuortenpaja Varkaus sivulle ja huutamaan herkut itselle ja samalla auttamaan kotinsa menettäneitä varkautelaisia.

Kiitos, kun autat! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *